Разбира се, много жени променят своята прическа  доста често (поне

...
Разбира се, много жени променят своята прическа  доста често (поне
Коментари Харесай

Изберете прическа и разберете каква тайна ви разкрива!

Разбира се, доста дами трансформират своята прическа  много постоянно (поне един път в живота си всяка жена е сменила прическата си). Въпреки това, психолозите споделят, че всяка смяна в имиджа, в това число прическата, е знак за вътрешни промени у дадена жена. И не мога да не се съглася с това!

Къса момчешка прическа
Тези дами резервират младежката си душа за цялостен живот. Могат бързо да вземат решения, мъдри. Родени водачи, само че постоянно самите те отстъпват на заден план; считат, че най-важното нещо е фамилията и децата. Творчески персони.

Дължина на косата, която покрива ушите, само че не доближава до раменете
Това е прическата на същинската дама. Изискана, нежна, грижовна, това е просто фантазията за всеки мъж. Но не се ласкайте – тези дами на практика не се поддават на въздействието на някой различен, надълбоко в себе си постоянно знаят какво желаят и съвсем постоянно го получават. Веднъж очарователно и нежно да се усмихне и целият свят е подготвен да падне в краката й.

Дължина на косaта тъкмо под раменете
Тези дами обичат да пазят и защищават. Тези дами са доста гъвкави и необикновено харизматични. От тях идва някаква неуловима сила, толкоз мощна, че притегля хората като магнит. Хората са привлечени от такава жена и то с съображение, тъй като е роден психолог.

Дълга коса
Смятало се е, че цялата мощ на човек е заключена в косата му. Което сигурно е по този начин. Жените с дълга коса – дребни вещици. Често те усещат доста неща. Тези дами би трябвало да се доверят на интуицията си малко повече. Друго особено качество за тези дами е честността, от време на време даже непотребна, само че всичко им е простено.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР